Disclaimer

Geen medisch advies

De informatie op de website en diverse social media platforms van About Your Life is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. De inhoud van de blogs en uitspraken over specifieke producten en diensten op deze site zijn niet geverifieerd door de European Medicines Agency (EMEA) of andere instanties, zoals Koag Kag en zijn niet goedgekeurd om te gebruiken als diagnose, behandeling, voor genezing of om een ziekte te voorkomen.

De website heeft niet de intentie om een diagnose, een behandeltraject of medisch advies te verstrekken. Producten, diensten, informatie en andere content op deze website, inclusief alle informatie op deze website of via een link naar websites van derden, zijn alleen verstrekt ter informatie. Maak bij gezondheidsklachten een afspraak met een arts of andere zorgverlener voor medisch advies, diagnose of behandelopties.

De informatie op deze website en op gelinkte websites, inclusief informatie gerelateerd aan medische en gezondheidscondities, behandelingen en producten, is geen vervanging van het advies van een zorgverlener. Deze website adviseert geen zelfmanagement voor gezondheidsklachten. Neem direct contact op met je huisarts bij gezondheidsgerelateerde vragen. Negeer of vertraag nooit medisch advies gebaseerd op informatie, die je op deze website hebt gelezen.

Het is niet de bedoeling om informatie of diensten op deze website te gebruiken voor zelfdiagnose of behandeling van gezondheidsklachten. Individuen zijn verschillend en reageren mogelijk verschillend op producten en diensten. Commentaar van werknemers of bezoekers van deze website of van de diverse social media platforms van About Your Life, zijn strikt vanuit hun eigen persoonlijke visie gemaakt, binnen hun eigen persoonlijke kennis, en zijn geen claims van About Your Life. Product- of dienstwaarderingen door bestaande of eerdere werknemers of bezoekers zijn strikt vanuit hun eigen persoonlijke visie binnen hun eigen persoonlijke kennis gemaakt en zijn niet bedoeld als een vervanging van passende medische zorg of advies van een zorgverlener.

Wanneer er contact gelegd wordt of een behandelingsovereenkomst aangegaan wordt met een zorgspecialist die artikelen of commentaren geplaatst heeft op de website of de diverse social media platforms van About Your Life, draagt About Your Life geen verantwoordelijkheid voor de kwaliteitsborging van deze zorgspecialist. Controleer zelf of de gekozen zorgspecialist zich houdt aan de Wet kwaliteit klachten en geschillen zorg (WKKGZ), bij een beroepsorganisatie is aangesloten en/of een beroepsaansprakelijkheidsverzekering heeft.

About Your Life geeft geen garanties met betrekking tot producten en diensten, die zij verkoopt. Het is jouw verantwoordelijkheid om producten en diensten van About Your Life wijselijk te gebruiken. About Your Life is niet verantwoordelijk voor enige schade door verstrekte informatie, producten of diensten.

De redactie van About Your Life en de bloggers besteden veel aandacht aan het samenstellen van de artikelen, blogs en tips. Toch kan het gebeuren dat een artikel, blog of tip feitelijke onjuistheden of achterhaalde feiten bevatten. Ook is het mogelijk dat de informatie onvolledig is. Merk je dit op, mail dit dan gerust naar info@aboutyourlife.nl.