Leveranciers

Scherp geprijsde Facebook-campagnes
op het platform van About Your Life

Het platform en de kennisbank van About Your Life verbindt consumenten, natuurgeneeskundig therapeuten en leveranciers van natuurlijke producten met elkaar. Door de website www.aboutyourlife.nl, de Facebook-pagina en de Facebook-groepen met de thema’s kind, voeding, vrouw en werk, wordt laagdrempelige informatie over natuurlijk omgaan met lichaam, voeding en bewustwording door middel van artikelen actief verspreid. Een bredere doelgroep wordt bereikt met regionale of landelijke Facebook-campagnes.  

Therapeut versterkt leverancier

De regelgeving van de overheid met betrekking tot de informatie over natuurlijke oplossingen, wordt in toenemende mate aangescherpt. Op internet en op verpakkingen mogen geen gezondheidsclaims worden vermeld. Gevolg hiervan is, dat er in veel gevallen een adviseur (therapeut) nodig is om natuurlijke producten deugdelijk in te zetten. Kort gezegd, voor de advisering over producten aan consumenten, zijn therapeuten nodig!

leveranciers

Leverancier versterkt therapeut

Het bestaansrecht voor therapeuten staat door externe factoren onder druk (onder andere door de PLATO-normering en het steeds lager worden van vergoedingen door zorgverzekeraars). Om deze reden verspreiden wij de waardevolle kennis van therapeuten op basis van kostprijs. In ruil daarvoor deelt de deelnemende therapeut zijn of haar netwerk, waardoor het bereik van About Your Life vergroot met iedere therapeut die zich aansluit.

About Your Life versterkt consument, therapeut én leverancier

About Your Life faciliteert vindbaarheid op internet. De consument weet daarom wat voor hem of haar nodig is. De therapeut kan hierin adviseren en ondersteunen. De leverancier kan de producten leveren. Een voordeel voor consument, therapeut én leverancier, een goede zaak!

Leveranciers van natuurlijke producten

About Your Life biedt producenten en de tussenhandel van natuurlijke producten een kwalitatief hoogwaardig platform (gekwalificeerde therapeuten delen hun kennis en geven tips). Door te publiceren op het platform van About Your Life worden, zowel de therapeut als de consument, geïnformeerd over producten. Het platform wordt deugdelijk onderhouden en in de loop van de tijd uitgebreid met laagdrempelige en aantrekkelijke initiatieven.
Naast een volledig verzorgde Facebook-campagne (met scherpe doelgroep-differentiatie) investeer je als leverancier in een duurzaam initiatief doordat:

  • Artikelen met informatie over de toepasbaarheid van jouw product op de website blijven staan. Met het verstrijken van de tijd en het groeien van About Your Life, groeit de organische vindbaarheid van het geschreven artikel en dus de vindbaarheid van jouw bedrijf automatisch mee. About Your Life houdt rekening met SEO (Search Engine Optimalisation) en houdt ontwikkelingen op het gebied van internet marketing nauwlettend in de gaten.
  • Door opdrachten te plaatsen ondersteun je op een duurzame manier de bekendheid en praktische inzetbaarheid van de natuurlijke oplossing voor gezondheidsproblemen. Zowel de consument als de therapeut worden geïnformeerd over de mogelijkheden van natuurlijke producten.

Wil je graag dat About Your Life de Facebook-campagne voor jouw bedrijf geheel en professioneel verzorgt? Neem contact met ons op via onderstaande button.

De gunfactor

About Your Life heeft als doel de natuurlijke geneeskundige oplossing zonder winstoogmerk via internet toegankelijker te maken voor consumenten. Zowel de consument, de natuurgeneeskundige therapeut als de leverancier van natuurlijke oplossingen en producten, hebben hier baat bij.

Wij realiseren dit door onder andere geheel verzorgde, scherp geprijsde Facebook-campagnes voor leveranciers van natuurlijke producten.
Naast het profiteren van scherp geprijsde Facebook-campagnes, is het mogelijk, door laagdrempelige crowdfunding, te investeren in de ontwikkeling van een collectieve, duurzame en innovatieve tool voor vindbaarheid, selectie en informatievoorziening.

Geïnteresseerd in deze innovatieve tool die een gunfactor creëert in onze branche? Vraag via onderstaande button een gesprek aan en laat je informeren over de mogelijkheden door één van onze medewerkers.

Ik wil meedoen/meer informatie