Projectomschrijving

Astrologie en inzicht in jezelf

Astrologie biedt de mogelijkheid om in een korte tijd, met weinig gegevens, veel inzicht in jezelf te krijgen. Naast de zon en de maan zijn er nog acht planeten en verschillende (kosmische) ijkpunten die een blauwdruk vormen voor de mens die jij bent. Daarmee is trouwens niet je lot bepaald. Elke planeet of ijkpunt vertegenwoordigt namelijk zeer veel mogelijkheden en energieën, waardoor je over totale vrijheid beschikt en zelf kunt bepalen hoe jij in het leven wilt staan. Je moet een horoscoopduiding dan ook zien als een hulpmiddel om jezelf beter te leren kennen en om de juiste keuzes in je leven te kunnen maken.

Met behulp van de geboortehoroscoop kan er naar diverse aspecten en kwaliteiten van je leven gekeken worden. Een algemene karakterduiding is het meest bekend. Daarin wordt beschreven wie je in diepste wezen bent, wat voor jou belangrijk is in het leven, op welke wijze je communiceert, welke type mensen je aardig vindt en waar je energie naar toe gaat. Zelfs over je levensopdracht is informatie te vinden.

Relatieproblemen en wisselwerking tussen en met ouders, kinderen, partners, vriendinnen, collega’s et cetera kunnen uitgezocht worden. Heb je behoefte aan duidelijkheid  bij wat voor soort werk en werkomgeving jij je prettig voelt, dan is dat mogelijk om daar meer over te weten te komen.

Dit betekent dus ook dat een horoscoop inzicht kan geven in blokkades, problemen en belemmerende patronen. Het is bijzonder dat verwachtingen die mensen van elkaar hebben te duiden zijn. Vaak zijn relatieproblemen het gevolg van verwachtingen die men van elkaar heeft, die dan niet vervuld worden. Op deze wijze kunnen de verschillen tussen mensen heel goed uitgelegd worden. Dat levert vaak meer tolerantie op tussen mensen.

Met astrologie kan je zowel in  het verleden als in de toekomst kijken. Wil je bijvoorbeeld weten op welke levensgebieden mogelijk veranderingen gaan plaatsvinden en waar veel energie naar toe zal gaan dan kan dat worden uitgezocht. Gelukkig kunnen we in de horoscoop niet zien of iemand ziek wordt of zal overlijden. Dat heeft te maken met de individuele keuzes die iemand maakt vanuit de eigen vrijheid.

Tot slot. Heb je medische vragen, dan wordt er gekeken naar de emotionele en psychische kant van een ziekte of ongemak. De ervaring is dat dit vaak helpt bij het kunnen accepteren en verwerken van een ziekte of ongemak. Bijvoorbeeld als je een been breekt, kan je bijvoorbeeld boos zijn, omdat je niet meer je huis kunt schoonmaken of in de winkel kan werken. Informatie vanuit de horoscoop kan dan duidelijk maken waarom je even niet meer mobiel kan zijn of de controle los moet laten.

De astroloog kan de horoscoop ook gebruiken als coaching instrument. De horoscoop wordt dan als uitgangspunt gebruikt om jou vragen te stellen waardoor je meer inzicht krijgt op het stuk waarop je je wilt ontwikkelen.

Om je horoscoop te kunnen maken zijn de volgende gegevens nodig: je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd (op te vragen bij de gemeente waarin je geboren bent).

Angela Dol
www.angeladol.nl

Gratis adviesgesprek