Projectomschrijving

Astrologie en inzicht in jezelf

Astrologie biedt de mogelijkheid om in een korte tijd, met weinig gegevens, veel inzicht in jezelf te krijgen. Naast de zon en de maan zijn er nog acht planeten en verschillende (kosmische) ijkpunten die een blauwdruk vormen voor de mens die jij bent. Daarmee is trouwens niet je lot bepaald. Elke planeet of ijkpunt vertegenwoordigt namelijk zeer veel mogelijkheden en energieën, waardoor je over totale vrijheid beschikt en zelf bepaalt hoe jij in het leven wilt staan. Zie een horoscoopduiding dan ook als een hulpmiddel om jezelf beter te leren kennen en de juiste keuzes in je leven te maken.

Met behulp van de geboortehoroscoop kijk je naar diverse aspecten en kwaliteiten van je leven. Een algemene karakterduiding is het meest bekend. Daarin wordt beschreven wie je in diepste wezen bent, wat voor jou belangrijk is in het leven, op welke wijze je communiceert, welke type mensen je aardig vindt en waar je energie naar toe gaat. Zelfs over je levensopdracht is informatie te vinden.

Relatieproblemen en wisselwerking tussen en met ouders, kinderen, partners, vriendinnen, collega’s et cetera worden als je dat wilt uitgezocht. Heb je behoefte aan duidelijkheid bij wat voor soort werk en werkomgeving jij je prettig voelt, dan is dat mogelijk om daar meer over te weten te komen.

Dit betekent dus ook dat een horoscoop inzicht geeft in blokkades, problemen en belemmerende patronen. Het is bijzonder dat verwachtingen, die mensen van elkaar hebben. te duiden zijn. Vaak zijn relatieproblemen het gevolg van verwachtingen die men van elkaar heeft, die dan niet vervuld worden. Op deze wijze worden de verschillen tussen mensen heel goed uitgelegd. Dat levert vaak meer tolerantie op tussen mensen.

Met astrologie kijk je zowel in het verleden als in de toekomst. Wil je bijvoorbeeld weten op welke levensgebieden mogelijk veranderingen gaan plaatsvinden en waar veel energie naar toe zal gaan dan kan dat worden uitgezocht. Gelukkig zien we in de horoscoop niet of iemand ziek wordt of zal overlijden. Dat heeft te maken met de individuele keuzes die iemand maakt vanuit de eigen vrijheid.

Tot slot. Heb je medische vragen, dan kijk je naar de emotionele en psychische kant van een ziekte of ongemak. De ervaring is dat dit vaak helpt bij het accepteren en verwerken van een ziekte of ongemak. Bijvoorbeeld als je een been breekt, word je bijvoorbeeld boos, omdat je niet meer je huis kunt schoonmaken of in de winkel kan werken. Informatie vanuit de horoscoop maakt dan duidelijk waarom je even niet meer mobiel bent of de controle los moet laten.

De astroloog gebruikt de horoscoop ook als coaching instrument. De horoscoop wordt dan als uitgangspunt gebruikt om jou vragen te stellen, waardoor je meer inzicht krijgt op het stuk waarop je je wilt ontwikkelen.

Om je horoscoop te maken zijn de volgende gegevens nodig: je geboortedatum, geboorteplaats en geboortetijd (op te vragen bij de gemeente waarin je geboren bent).

Angela Dol
www.angeladol.nl

Gratis adviesgesprek