Projectomschrijving

Ben jij je bewust van je mindset?

De wet van de aantrekkingskracht. Onbewust zijn we er allemaal mee bekend. En gebruiken we deze wet dagelijks tientallen keren. Bewust zijn we er niet altijd even goed mee bekend. In ons dagelijks leven halen we leuke en minder leuke situaties naar ons toe. We zijn zelf verantwoordelijk voor welke van de twee we naar ons toehalen. Namelijk door middel van onze mindset. Onze gedachtegang.

Je hebt vast wel eens van die momenten dat het lijkt alsof je de ene vervelende situatie na de andere op je dak krijgt. Je hebt een rotdag. Soms zelfs een lange periode van negatieve gebeurtenissen. Was jij je op die momenten bewust van je mindset?
De mindset gebruiken luistert nauw. Is bepalend voor hoe we ons voelen en wat we naar ons toehalen. Bekend is dat het menselijk brein geprogrammeerd is om de focus vooral te leggen op negatieve gedachtegangen. Ze voeren meestal de boventoon. Een broeinest voor het creëren van negatieve uitkomsten.

Zodra we met onze mindset iets creëren, maken we een bewuste keuze dat dat is wat we willen ontvangen. Daarmee programmeren we ons onderbewuste om het te krijgen. Vanuit het onderbewuste gaat er een signaal naar het Universum. Daar waar we na het maken van een keuze geholpen zullen worden het te realiseren.
Je mindset negatief programmeren leidt dus vanzelf tot het Universum vragen je dat te geven waar je helemaal niet op zit te wachten.

Ben jij je bewust van je mindsetZoals altijd is er gelukkig overal een oplossing voor. Hoe kun je voorkomen dat je negatieve mindset de boventoon blijft voeren? En je van alles naar je toehaalt, dat je niet wilt. Door deze te vervangen voor een positieve mindset. Waarmee je alles kunt krijgen wat je wel wilt. Onbeperkt!
Betrap je jezelf op een negatieve gedachtestroom? Bedank het voor wat het je laat zien. Zeg het dat je kiest voor de positieve gedachtes. Omdat dat is wat je verder zal hebben.

Een voorbeeld. Geld is een belangrijke factor in ons leven. De angst voor geldtekort is bij misschien wel iedereen in meer of mindere mate aanwezig. Zolang je jezelf blijft vertellen dat je geen geld genoeg hebt, dan creëer je daarmee het perfecte scenario voor een constant gebrek aan geld. Met soms verstrekkende gevolgen als torenhoge schulden. Je programmeert je onderbewuste van een negatieve waarheid die leeft in je mind. Waarop het Universum ook zal antwoorden met je geldgebrek te geven.

In plaats van te denken dat je niet genoeg geld hebt, kun je deze gedachten vervangen door er is altijd geld in overvloed voor mij. Daarmee programmeer je je onderbewuste met het positieve. Waarna ook richting het Universum het juiste signaal wordt afgegeven voor een gezonde geldstroom. Daarmee verleg je de energie naar het positieve. En krijgt dat de kans om zich te manifesteren.

Pas op wat je met je mindset creëert! Het zou zomaar uit kunnen komen.

Bianca de Vries, Apeldoorn     www.caminolifestyle.nl

 

Gratis adviesgesprek