Projectomschrijving

De invloed van je omgeving op je gezondheid en welzijn

Als mens word je beïnvloed door je omgeving. We hebben allemaal wel eens het gevoel dat we plotseling moe zijn, ons ‘zwaar’ voelen of juist opgewekt in een bepaalde omgeving. Er is dan iets in je omgeving wat invloed heeft op jouw energie. Dit kan zowel positief als negatief zijn.

De bekendste verzwakkende energieën in je omgeving zijn WiFi en de mobiele telefoon. Maar er zijn nog veel meer zaken, die je kunnen beïnvloeden, zoals een beeldje, een spiegel of een schilderij, personen of huisdieren, maar ook kleur- en materiaalgebruik.

Je kunt chronische klachten krijgen, wanneer de energie in je woning niet optimaal is. Een voorbeeld uit de praktijk: een man was al ongeveer 10 jaar chronisch verkouden. Zowel medicatie en behandelingen, regulier en complementair, hielpen niet. De klachten verdwenen, zodra hij op reis ging voor zijn werk. Hij moest voor zijn werk naar verschillende plekken over de hele wereld. Altijd ging zijn verkoudheid over als hij op reis was en kwam weer terug op het moment dat hij weer thuis was. Uiteindelijk was de boosdoener getraceerd. Het bleek een bloempotje met symbolen erop te zijn, die hij ongeveer 10 jaar geleden gekregen had. Toen het bloempotje het huis uit was, verdwenen de klachten en kwamen ook niet meer terug. Blijkbaar was de energie van dit bloempotje voor deze persoon verzwakkend.

Een ander voorbeeld uit de praktijk: een persoon had al jaren financiële problemen. Ten einde raad vroeg de persoon een Vision Feng Shui specialist te hulp. Deze adviseerde een foto van levende paarse bloemen in het zuidoosten van het huis op te hangen. Nadat de juiste foto was gevonden en opgehangen, kwamen er veel minder onverwachte rekeningen binnen, kreeg de partner een vaste baan en werd de financiële situatie stabieler. Blijkbaar was de energie van deze foto voor de bewoners versterkend. Elementen in een woning kunnen dus ook problemen oplossen.

Door je te verdiepen in deze materie of een afspraak te maken met iemand, die gespecialiseerd is in omgevingsenergie, kan jouw kwaliteit van leven er behoorlijk op vooruit gaan. Jouw woning wordt jouw thuis: een omgeving met een hele andere beleving.

Raymond Dekker, Koog aan de Zaan
www.aware-of.nl.

Milou van Rooij – de Vries. Amsterdam Zuid-Oost
www.cho-producten.com

Gratis adviesgesprek