Projectomschrijving

Jezelf helen in een handomdraai

Ja, ja, zul je nu denken. Jezelf helen in een handomdraai? Makkelijker gezegd dan gedaan! Maar wist je dat we mateloos krachtig zijn. Kracht zit al in onszelf: het zelfhelend vermogen van ons lichaam. Denk maar aan een wond. Je stoot je, je huid raakt beschadigd, het gaat bloeden, het bloed stolt, er komt een korstje en het korstje valt er op een gegeven moment vanaf en zie daar….nieuwe huid is aanwezig. Dat wij er voor lichamelijke én emotionele klachten op een zeer eenvoudige manier ook zélf mee aan de slag kunnen, is nog niet bij iedereen bekend.

Hier komt het:

Aai over je hand en spreek je onbewuste aan, jezelf helen in een handomdraai!

Simpel, mJezelf-helen-in-een-handomdraai-MIR-Methodeaar ik zal het toch toelichten. Het is een gratis zelfhelingsmethode, de MIR-Methode.
De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset en is in 2009 ontwikkeld door Mireille Mettes. Het is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR-Methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Je maakt contact met jezelf en je stelt je onbewuste gerust.

Het uitvoeren van de MIR-Methode kost niet meer dan 2 minuten per dag. Het enige dat je nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. De meeste mensen vinden dat niet moeilijk, omdat ze merken dat er van alles gebeurt en ook vaak al verbetering is na de eerste weken.

Hoe pas je de MIR-Methode toe

Aai jezelf (in cirkels) over je hand, terwijl je elke stap 3x uitspreekt. Eerst stap 1 3x uitspreken (tegelijkertijd aaien in cirkels), daarna stap 2 et cetera.

 1. Zuurgraad optimaliserenJezelf helen in een handomdraai
 2. Detox alle toxische belasting
 3. Vader loskoppelen. Moeder loskoppelen
 4. Meridianen zuiveren
 5. Alle tekorten aanvullen
 6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen
 7. Basisbehoeften aanvullen
 8. Chakra’s en aura optimaliseren
 9. Missie verduidelijken

Doe de MIR-methode 2x per dag, gedurende 4 weken. Doe bij ernstige klachten of (te verwachten) heftige reacties alleen stap 5 en 7 gedurende 2 weken. Daarna alle 9 stappen gedurende 4 weken.

Wil je de uitleg liever zien en horen, ga naar www.mirmethode.nl

Wat zijn de ervaringen met de MIR-Methode

Het doen van de MIR-Methode heeft al voor veel zichtbare en merkbare verbeteringen in gezondheid gezorgd, onder andere voor:

 • Allergieën
 • Darmklachten
 • Depressies
 • Emotionele klachten
 • Fibromyalgie
 • Levensweg vragen (verbeteringen werk, privé, relatie, etc.)
 • Nagelbijten
 • Overgewicht
 • Slaapproblemen
 • Verslaving

Lees de ervaringsverhalen.

Wil je meer uitleg over de MIR-Methode

Wil je meer uitleg of loop je ergens tegenaan, een MIR-Methode begeleider helpt jou verder op weg.

Je hebt nu gereedschap in handen om zelf aan de slag te gaan. Dus steek je handen uit de mouwen en heel jezelf in een handomdraai!

José Dusol, MIR-Methode begeleider, Apeldoorn           www.praktijkjosedusol.nl

De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.

Gratis adviesgesprek