Projectomschrijving

Ken jij de fout geprogrammeerde cellen in jouw systeem?

Ons lichaam is opgebouwd uit miljarden cellen. Cellen die onder andere alle informatie opslaan, die we in ons leven binnenkrijgen. Dat gaat van voedingsinformatie over de voeding die we tot ons nemen, tot energieën die we opKen-jij-de-fout-geprogrammeerde-cellen-in-jouw-systeempikken en die ons beïnvloeden in wie we daadwerkelijk zijn. De opgeslagen informatie over energieën die we oppikken, bepalen in hoeverre we daadwerkelijk onszelf kunnen zijn. Bij iedereen zijn er fout geprogrammeerde cellen te vinden, waardoor we niet leven naar wie we zijn. Afhankelijk van wat we in ons mensenleven meemaken, zijn dat er veel of weinig.
De spreekwoordelijke rugzak, die iedereen met zich meezeult, is bij iedereen anders gevuld en weegt ook niet voor iedereen even zwaar. Het fout programmeren van je cellen kun je vergelijken met de werking van je computer. Zodra er daarop iets niet juist geprogrammeerd is, dan werkt je computer ook niet zoals het hoort. In het ergste geval functioneert hij helemaal niet meer.

Conditionering vindt al voor je geboorte plaats. Ons systeem is zich constant bewust van alle energieën, die het oppikt. Een deel weten we gemakkelijk weer uit ons systeem te krijgen. Maar een heel groot deel beïnvloedt ons zodanig, dat het een negatief effect op onze eigenheid heeft.

Al in de baarmoeder begint het oppikken van deze energieën, waardoor je kunt zeggen dat je bij de geboorte al geconditioneerd bent. Na de geboorte gaat dit proces verder. Wanneer we te weinig of niet gestimuleerd worden om onszelf te blijven, dan raken we uiteindelijk onszelf kwijt.
Voor mensen die geloven dat onze ziel meerdere levens doorloopt, doe ik er nog een schepje bovenop. Ook deze energieën beïnvloeden nog steeds jouw leven van nu. Naar deze conditioneringen gaan we ons vervolgens ook gedragen.
Genoeg opruimwerk dus om je cellen opnieuw te programmeren, zodat je de beste versie van jezelf kunt worden.

Maar hoe kun je nou zorgen dat al die fout geprogrammeerde cellen geherprogrammeerd worden? Want uiteindelijk stoeien we in meer of mindere mate allemaal met een diepgeworteld verlangen, om volledig onszelf te zijn. Zolang er foute programmeringen zijn, zal dat verlangen geen werkelijkheid worden.
De meest simpele manier is durven kiezen voor jezelf. Er volledig voor gaan. Jezelf centraal stellen in je eigen leven. Willen investeren in herprogrammering. Iedereen beschikt over de kracht en het doorzettingsvermogen om dit te doen.
Er is geen enkel excuus te bedenken om het te laten, wanneer je vol overgave kiest voor het vervullen van dit verlangen. Zodra je definitief de keuze hiertoe gemaakt hebt, dan komt hulp vanzelf op je pad. Heb je moeite met het centraal stellen van jezelf of het herprogrammeren, dan helpt het volgen van bijvoorbeeld een coachtraject, natuurgeneeswijze of andere vorm van therapie je gegarandeerd op de goede weg. Misschien een hele investering, maar als je daadwerkelijk iets wilt, dan vind je altijd een manier.

Doe jezelf een plezier en let eens wat vaker op jouw foute programmeringen. Ze geven je een boel informatie over wie je daadwerkelijk bent en wat voor leven je zou kunnen hebben, als je kiest voor herprogrammering.
Herprogrammering leidt ook tot het leven van je mooiste leven. Nog een diepgeworteld verlangen, wat we stiekem allemaal hebben.

Bianca de Vries, www.caminolifestyle.nl

 

Gratis adviesgesprek