Projectomschrijving

Kom in je eigen kracht!

Bewustwordingsweek op La Palma

We leven in een bijzondere tijd, die ons uitdaagt om bij ons zelf te komen, dit te voelen en uit te dragen. Hiermee kom je in je eigen flow en neem je jouw plek in het universum in. Het actief bezig zijn, onder begeleiding in een creatief veld, op dit prachtige wonderschone eiland, zorgt voor een enorme beweging naar jezelf. Het bewust ervaren van jouw authenticiteit.

Geef je ontwikkeling een boost

Door een week jezelf deze ruimte te geven en te ervaren, geef je je ontwikkeling een enorme ‘boost’. Het gaat niet om een healing, maar om zelf meer ‘heel’ te worden, waarna je in staat bent je hele potentie aan te spreken. Je systeem of je lichaam schoont zowel energetisch als fysiek op. Daardoor word je meer ontvankelijk voor energieën. Je ervaart meer compactheid in jouw zijn!

lichaamswerk-en-spiritualiteit-op-la-palma-sunset

De natuur als stimulans

Door in de natuur aan jezelf te werken, is het effect van wat je doet groter. De constante overprikkeling, waaraan we worden blootgesteld, verdwijnt en de aandacht verruimt en verdiept zich. Dat maakt je ontvankelijker voor een andere werkelijkheid. Je voelt dan zelf beter wat je nodig hebt om verder te komen en wat bij jou of bij anderen hoort. Dit onderscheid maken, is essentieel in bewustwording.

Kom in je eigen kracht

Aan jezelf werken, in je eigen kracht komen door lichaamswerk en spiritualiteit, en dát op La Palma, één van de mooiste plekken van Europa!

An-Akh Zaldoc, Sanu Opleidingen, www.sanu.nl

Maaike Feenstra, www.terugnaarjezelf.com

Contact