Projectomschrijving

Lichaamswerk en spiritualiteit op La Palma

Voel je dat je nog stappen hebt te zetten in je ontwikkeling, doordat je merkt dat je meer te bieden hebt dan je nu doet? Voel je dat je met méér plezier méér bereikt? Ga actief met jezelf aan de slag in een week tijd met lichaamswerk en spiritualiteit op La Palma. Ontdek dat je makkelijker gaat aarden: je je meer verbonden voelt met de aarde vanuit je hart. Je wordt je meer bewust van jezelf.

Geef je ontwikkeling een boost

Door een week goed met jezelf aan de slag te gaan, geef je je ontwikkeling een enorme ‘boost’. Het gaat niet om een healing, maar om zelf meer ‘heel’ te worden, waarna je meer in staat bent je hele potentie aan te spreken. Doordat je systeem of je lichaam zowel energetisch als fysiek opschoont, word je meer ontvankelijk voor energieën om eventueel ook door te geven.
Om dit doel te bereiken, mag je kiezen uit de volgende ‘gereedschappen’:

  • meditaties
  • Reiki Cosmic Light
  • reiniging van je totale systeem
  • werken met kristallen, planten en gidsen
  • channellen

Spiritualiteit en het aardse in balans

Voor een goede ontwikkeling is balans nodig tussen spiritualiteit (energetisch) en het aardse (fysiek) aan de slag te zijn met jezelf. Dus mediteren en met kristallen werken combineer je bijvoorbeeld met je bewegen in een chakra-dans. Je raakt dus jezelf niet kwijt, terwijl je aan je geestelijke ontwikkeling werkt. Je blijft hierdoor in je lichaam en je wordt je bewust van wat je lichaam nodig heeft.
Samen met andere deelnemers mag je elkaar helpen om een ‘stap’ te zetten. De bedoeling is, dat je zo’n stap wel zelf zet. Een ander is hooguit een soort gids, ondersteuning, hulpmiddel om je in beweging te krijgen. Je moet het zelf willen en doen.

lichaamswerk-en-spiritualiteit-op-la-palma-sunset

De natuur als stimulans

Door in de natuur aan jezelf te werken, is het effect van wat je doet groter. Je haalt er dus meer uit voor jezelf, doordat je geestelijk en lichamelijk meer en makkelijker ontspannen raakt in een mooie, natuurlijke omgeving. Dat maakt je ontvankelijker voor de subtiele energieën. Die helpen je met jezelf energetisch op te laden en te ontwikkelen. Je komt daardoor in een goed ontspannen staat. Je voelt dan zelf beter wat je nodig hebt om verder te komen.

Kom in je eigen kracht

Aan jezelf werken, in je eigen kracht komen door lichaamswerk en spiritualiteit én dat op La Palma, één van de mooiste plekken van Europa. Hoe mooi klinkt dat!

An-Akh Zaldoc, Sanu Opleidingen, www.sanu.nl

Contact